PUPS

Onze pups worden bij ons in huis grootgebracht en krijgen de beste verzorging, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot stabiele, vrolijke en nieuwsgierige honden. Natuurlijk hoort hier ook een goede socialisatie bij!

Van de nieuwe eigenaren verwachten wij dat zij deze taak van ons overnemen. Zij zullen nu verder de pup moeten socialiseren en opvoeden zodat het een stabiele en zelfverzekerde hond blijft.

Net zoals u zorgvuldig zult zijn in het kiezen van een goede fokker, zijn wij zorgvuldig in het kiezen van een goede eigenaar voor de door ons gefokte pup!

Nestplanning:
Als alles volgens verwachting verloopt hopen wij eind 2021 het 1ste nestje van onze Aika vd Hunzestraal te mogen verwelkomen!

Onze pups zijn dan ook alleen beschikbaar voor liefhebbers van het ras! Dat wil zeggen dat men voldoende tijd dient te hebben voor de hond en er mee bezig wil zijn. Wij kijken daarbij ook naar uw persoonlijke situatie, zoals uw gezinssamenstelling, wilt u de hond voor de sport of als gezinshond, enzovoorts enzovoorts.

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de RAAD VAN BEHEER en de NEDERLANDSE ROTTWEILERCLUB!

Gezondheid en karakter staan bij ons voorop! De ouderdieren zijn dan ook minimaal getest op HD, ED en JLPP!!

Onze pups beschikken over een FCI stamboom en een dierenpaspoort. Ook worden onze pups meerdere malen ontwormd, getiterd en/of geënt.

Onze pups worden tussen de zesde en achtste week door de Raad van Beheer gechipt. Hierdoor kunnen ze altijd geïdentificeerd worden. Verder beschikken onze pups over een DNA profiel, dit wordt bij het chippen door de medewerker van de Raad van Beheer afgenomen.


Mocht u na het lezen van onze site meer willen weten over de Rottweiler, onze pups of eens een kijkje willen nemen in onze kennel, neem dan contact met ons op.

U bent van harte welkom bij Rottweilerkennel vd Hunzestraal.


+31(0)630563028

petra.vos@home.nl