PUPS

Onze pups worden bij ons in huis grootgebracht en krijgen de beste verzorging, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot stabiele, vrolijke en nieuwsgierige honden. Natuurlijk hoort hier ook een goede socialisatie bij!

Van de nieuwe eigenaren verwachten wij dat zij deze taak van ons overnemen. Zij zullen nu verder de pup moeten socialiseren en opvoeden zodat het een stabiele en zelfverzekerde hond blijft.

Net zoals u zorgvuldig zult zijn in het kiezen van een goede fokker, zijn wij zorgvuldig in het kiezen van een goede eigenaar voor de door ons gefokte pup!

Nestplanning:
Als alles volgens verwachting verloopt hopen wij eind 2021 het 1ste nestje van onze Aika vd Hunzestraal te mogen verwelkomen! 

Onze pups zijn dan ook alleen beschikbaar voor liefhebbers van het ras. Dat wil zeggen dat men voldoende tijd dient te hebben voor de hond en er mee bezig wil zijn. Wij kijken daarbij ook naar uw persoonlijke situatie, zoals uw gezinssamenstelling, wilt u de hond voor de sport of als gezinshond, enzovoorts..

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de RAAD VAN BEHEER en de NEDERLANDSE ROTTWEILERCLUB! Karakter en gezondheid staan bij ons voorop! De ouderdieren zijn minimaal getest op HD, ED en JLPP!!

Onze pups beschikken over een FCI stamboom en een dierenpaspoort. Ook worden onze pups meerdere malen ontwormd, getiterd en/of geënt.

Het is verboden onze nakomelingen te kruisen met andere rassen!!

Onze pups worden tussen de zesde en achtste week door de Raad van Beheer gechipt. Hierdoor kunnen ze altijd geïdentificeerd worden. Verder beschikken onze pups over een DNA profiel, dit wordt bij het chippen door de medewerker van de Raad van Beheer afgenomen.

Bent u benieuwd naar onze kanjers en zou u ze willen ontmoeten, dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons thuis in Heerlen. 

Zou u op onze puppy wachtlijst willen, verwachten wij u eerst gezellig op de koffie om kennis te komen maken!!

Zijn er vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!


Contact informatie:

+31(0)630563028

petra.vos@home.nl