PUPS

Onze pups worden bij ons in huis grootgebracht en krijgen de beste verzorging, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot stabiele, vrolijke en nieuwsgierige honden. Natuurlijk hoort hier ook een goede socialisatie bij!

Van de nieuwe eigenaren verwachten wij dat zij deze taak van ons overnemen. Zij zullen nu verder de pup moeten socialiseren en opvoeden zodat het een stabiele en zelfverzekerde hond blijft.

Net zoals u zorgvuldig zult zijn in het kiezen van een goede fokker, zijn wij zorgvuldig in het kiezen van een goede eigenaar voor de door ons gefokte pup!

Nestplanning:
Als alles volgens verwachting verloopt hopen wij eind 2021 het 1ste nestje van onze Aika vd Hunzestraal te mogen verwelkomen! 

Onze pups zijn dan ook alleen beschikbaar voor liefhebbers van het ras. Dat wil zeggen dat men voldoende tijd dient te hebben voor de hond en er mee bezig wil zijn. Wij kijken daarbij ook naar uw persoonlijke situatie, zoals uw gezinssamenstelling, wilt u de hond voor de sport of als gezinshond, enzovoorts..

Wij fokken uitsluitend volgens de regels van de RAAD VAN BEHEER en de NEDERLANDSE ROTTWEILERCLUB!

Onze pups beschikken over een FCI stamboom en dierenpaspoort en worden meerdere malen ontwormd en de eerste keer getitert en/of geënt. Voor meer informatie over het titeren zie: www.vaccicheck.nl .

Onze pups worden tussen de zesde en achtste week door de Raad van Beheer gechipt. Hierdoor kunnen ze altijd geïdentificeerd worden. Verder beschikken onze pups over een DNA profiel, dit wordt bij het chippen door de medewerker van de Raad van Beheer afgenomen.


Heeft u interesse in een pup van ons? Dan kunt u ons bellen of mailen. Ook heeft u de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen, deze vind u onderaan onze contactpagina.

Uiteraard is het ook mogelijk om met ons en onze honden te komen kennismaken bij ons thuis in Heerlen.

Zijn er vragen of wilt u een afspraak maken? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op!