Pups

Onze pups worden bij ons in huis grootgebracht en krijgen de beste verzorging, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot stabiele, vrolijke en nieuwsgierige honden. Natuurlijk hoort hier ook een goede socialisatie bij!

Van de nieuwe eigenaren verwachten wij dat zij deze taak van ons overnemen. Zij zullen nu verder de pup moeten socialiseren en opvoeden zodat het een stabiele en zelfverzekerde hond blijft.

Net zoals u zorgvuldig zult zijn in het kiezen van een goede fokker, zijn wij zorgvuldig in het kiezen van een goede eigenaar voor de door ons gefokte pup!

Wij willen dan ook graag weten waar onze pups terechtgekomen en potentiële baasjes graag vooraf ontmoeten om zo een duidelijk beeld te krijgen van de plek waar onze “kids” straks naartoe gaan.
De thuissituatie, het hebben van een full-time baan of u de hond voor de sport wilt of als gezinshond en andere zaken willen we graag met u bespreken. 

Onze pups zijn alleen beschikbaar voor liefhebbers van het ras!

Dat wil zeggen dat men voldoende tijd dient te hebben voor de hond en er mee bezig wilt zijn!!

Wij fokken volgens de regels van de RAAD VAN BEHEER en de NEDERLANDSE ROTTWEILERCLUB 

Gezondheid en karakter staan hierbij voorop! 
De ouderdieren zijn dan ook minimaal getest op HD, ED en JLPP!!

Onze pups beschikken over een FCI stamboom en een Europees dierenpaspoort. Ook worden onze pups meerdere malen ontwormd, getiterd en/of geënt  INFO 

Tussen de zesde en achtste week worden onze pups door de Raad van Beheer gechipt. Hierdoor kunnen ze altijd geïdentificeerd worden. Verder beschikken onze pups over een DNA profiel, dit wordt bij het chippen door een medewerker van de Raad van Beheer afgenomen.


Onze pups worden afgespeend op vers vlees en leren vanaf 6 a 7 weken ook brokjes eten.

Onze betrokkenheid naar onze pups toe stopt nooit.
We staan nieuwe eigenaren dan ook graag het hele leven van de hond met raad en daad bij.

Wilt u meer te weten komen over onze pups of heeft u interesse om in aanmerking te komen voor een van onze pups, neem dan contact met ons op.  
(Op dit moment hebben wij geen pups beschikbaar) .  

  


CONTACTFORMULIER  

0630563028

petra.vos@home.nl